„Для великої компанії“

Коли збирається велика компанія друзів, завжди потрібно більша кількість канапе, закусок та й страв в цілому. Поки вони спілкуються між собою, діляться своїм потаєним, ви можете швидко приготувати канапе і подати на стіл заздалегідь до всіх основних страв. Вони смачні, хрусткі, ніжні за текстурою, апетитні, а головне виглядають презентабельно.

канапка смачна

Вам потрібні такі інгредієнти:

Французький багет – 1 штука

Авокадо – 1 штука

Помідор – 1 штука

Огірок – 1 штука

Рукола – 1 пучок

Насіння соняшнику – 50 грамів

Майонез – 1 столова ложка

Кетчуп – 1 столова ложка

канапка інгредієнти

Корисні властивості продуктів. Авокадо низькокалорійний фрукт, насичений корисними вітамінами й мікроелементами. В ньому міститься багато калію, натрію, кальцію, магнію, а також фосфору. Плоди авокадо корисно впливають на підвищення імунітету, поліпшенню зору, запобігає виникненню інфаркту, нормалізує водно-сольовий баланс в організмі, понижує кров’яний тиск. Насіння соняшнику містить багато вітамінів і корисних компонентів. У зернах міститься багато вітаміну Е, який відповідає за здорову слизову оболонку рота, здорову шкіру, в організмі захищає клітини. Амінокислоти аргініну яві присутні в насінні здатні підтримувати серцево-судинну систему. А ще є фітостероли які зменшують кількість холестерину в крові. Вживаючи соняшникове насіння ми насичуємо організм кальцієм, залізом, цинком, магнієм. Рукола низька за калорійністю та багата клітковиною рослина, яка приносить користь для організму людини: має протизапальну та антибактеріальні дії, покращує стан шкіри та волосся, сприяє виділенню молока при годуванні, покращує настрій, підвищує рівень гемоглобіну, покращує потенцію в чоловіків.

Етапи приготування:

1. Спочатку французький багет нарізаємо під кутом на невеликі шматочки товщиною 2 сантиметри.

канапка апетитна

2. Авокадо промийте під протічною водою, розріжте на дві частини вздовж, видаліть кісточку. Щоб легше було почистити фрукт, поріжте його на тоненькі шматочки й тоді чистість шкірочку.

канапка корисна

3. Огірок помийте під струменем води, наріжте його вздовж слайсами, а потім у вигляді соломки.

канапка поживна

4. Помідор помийте під протічною водою, розріжте його на часточки.

канапка вітамінна

5. Руколу теж промийте під протічною водою.

канапка легка

6. А зараз зробимо цікаву намазку з майонезу, додаючи до нього свої улюблені спеції.

канапка соковита

7. Далі беремо половину нарізаного багета і намащуємо його майонезом, а іншу половину кетчупом. На ту половину що з майонезом викладаємо листочок руколи, помідор і авокадо. На іншу половину із кетчупом викладаємо листочок руколи, огірок і шматочок авокадо, всі канапе розкладіть на тарілці для подачі, прикрасьте шматочками з авокадо, а зверху посипте всі канапе насінням соняшнику. Канапе готові. Смачного!

канапка готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert