Закуска „За 5 хвилин“

Здається ваші гості вже зовсім близько, а на столі практично немає жодних страв! Не хвилюйтесь, а просто візьміть себе в руки та уважно слідкуйте за нашим надшвидким та дуже простим рецептом ситної та поживної закуски під назвою „За 5 хвилин“. Не дарма вона називається саме так, адже складається з надпростих інгредієнтів, які потрібно всього лиш вміло нарізати! Отже, наша апетитна закуска складається з ароматної ковбаси „Пепероні“, хліба для тостів, свіжого хрусткого огірочка, листя салату, помідорок черрі та ароматного майонезу. Зафіксуйте на таймері 5 хвилин і скоріш розпочинайте своє приготування, щоб встигнути все до приходу гостей!

закуска рецепт

Для цієї ситної та яскравої закуски вам потрібні наступні інгредієнти:

– ковбаса пепероні ( близько 70 грамів)

– помідорки черрі ( 2-3 штуки)

– огірок середнього розміру ( 1 штука)

– хліб для тостів ( 2- 3 шматки)

– майонез ( 3 столові ложки)

– листя салату ( невеликий пучок)

закуска інгредієнти

Час приготування – всього 5 хвилин

Детальний рецепт та рекомендації

Крок 1.

Скоріше приступайте до огірка. Для цього помістіть овоч під протічну воду та добре промийте його від бруду. Після цього відріжте хвостик та помістіть овоч на дошку для нарізання. Тепер просто поріжте огірок на тонкі кільця.

смачна закуска

Крок 2.

Ковбасу „Пепероні“ вийміть з упаковки та просо розріжте навпіл. Шматки ковбаси повинні бути ретельно запаковані, бути більшого діаметру та бути тонко нарізаними. Обов’язково звіряйте термін придатності продукту, щоб уникнути неприємного запаху від продукту.

закуска приготування

Крок 3.

А зараз візьміть помідорки черрі та дуже добре промийте їх у воді. Після цього відірвіть маленькі хвостики та розріжте помідори навпіл. Саме помідори „Черрі“ мають зовсім інший смак, аніж класичні помідори.

апетитна закуска

Крок 4.

Наступним кроком буде хлібчик.  Просто розріжте кожен шматок навпіл по діагоналі. Тепер, розігрійте сковороду без оливкової олії. Помістіть туди хліб, щоб отримати хрустку скоринку. Смажте хлібчик на досить великому вогні близько 1 хвилини, але не перестарайтесь!

ситна закуска

Крок 5.

А тепер, перевірте, чи готові всі інгредієнти, а також підготуйте листя салату, промивши його під водою та ретельно висушивши.

яскрава закуска

Крок 6.

Змастіть кожен шматок хліба тонким шаром майонезу, потім викладіть листя салату, після цього викладіть шматок ковбаски та злегка скрутіть її, а зверху зафіксуйте спеціальною шпажкою, щоб ковбаса не втратила свою форму. Збоку викладіть кільця огірка. Всередину скрученої ковбаски акуратно покладіть маленькі шматки черрі. Ось і все, дуже проста, але смачна та поживна закуска готова до подачі на стіл! Смачного!

поживна закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert