Закуска „Крабові роли“

Чи любите ви крабові палички? Напевно так. Але чи куштували ви якісь інші страви з ними крім салату „Крабов’є“?  Якщо ні, то вам негайно необхідно спробувати цю смачнющу оригінальну закуску, яка має назву „Крабові роли“. Ця страва це гармонійне поєднання вишуканих крабових паличок, пікантних консервованих шпротів, ніжного плавленого сирка, поживних маслин, ситного вареного курячого яйця, вітамінної фіолетової цибулі та свіжої зелені. Ну як вам набір продуктів? Вражає, правда? Тому, якщо бажаєте відчути насолоду від неперевершеного смаку цієї закуски, скоріше записуйте детальний рецепт та секрети приготування вишуканої страви „Крабові роли“. 
Тож, для того щоб її зробити, вам знадобляться наступні інгредієнти:

• три або чотири великі крабові палички
• одне куряче яйце середнього розміру
• 120 грамів консервованих шпротів в олії
• одна упаковка плавленого сирка з зеленню
• одна фіолетова цибуля середнього розміру
• 80 грамів консервованих маслин
• декілька листочків листкового салату та петрушки
Кількість ролів – приблизно 16 штук
Час, який ви потратите на їхнє приготування – 20-25 хвилин. 

Детально розписаний рецепт
Розпочнемо сьогодні із приготування курячого яйця. Для цієї ніжної закуски нам слід зварити його крутим. Тому кип’ятимо воду в каструлі, викидаємо туди куряче яйце та варимо його ще 10 хвилин. Після того як зазначений час пройшов, зливаємо гарячу воду та заливаємо яйце крижаною, для того щоб вони охолодилося. А потім чистимо його від шкаралупи та натираємо не терці середнього розміру. 

Далі переходимо до пікантних шпротів. Спершу відкриваємо консерву, відділяємо рибку від олії, витягаємо її необхідну кількість на окрему тарілку та подрібнюємо шпроти за допомогою виделки.

Наступним буде ніжний плавлений сирок. Цього разу ми обрали сирок разом із зеленню щоб цим додати трішки цікавості нашій страві. Його треба лише натерти на середній терці і все. 

Тепер беремося до корисної фіолетової цибулі. Спочатку чистимо її від лушпиння, ретельно промиваємо під крижаною водою, для того щоб при нарізанні вона не викликала у вас сльози, а тоді вже нарізаємо на дрібні кубики. 

А зараз нам треба буде відкрити банку з консервативними маслинами, злити звідти зайву рідину та вийняти необхідну кількість маслин та нарізати їх на невеличкі кружечки. Щоб це було зручно та швидко робити, обирайте краще маслини без кісточок.

Останнім інгредієнтом буде свіжа та дуже поживна зелень. Її треба лише добре сполоснути під проточною водою від бруду та пилу й дрібно нарізати. 

Ну ось і все! Необхідні інгредієнти вже підготовлені, тому можемо сміло переходити до формування закуски. Спершу приготуємо начинку. Для цього нам потрібно змішати разом натерті плавлений сирок, варене куряче яйце та подрібнені шпроти й зелень. 

Потім закручуємо начинку в крабові палички та розрізаємо роли на менші шматочки. Далі красиво викладаємо їх на тарілку та прикрашаємо кільцями маслин та листям салату. Ну ось і все! Наша вишукана, оригінальна, ніжна та неймовірно апетитна закуска під назвою „Крабові роли“ готова! Тому смакуйте на здоров’я! Смачного!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert