Закуска „Морський коник“

Закуска – це дуже широке і різне для кожного поняття. Закуски бувають солодкими і соленими, гарячими і холодними, мініатюрними (наприклад, канапе на шпажках) або доволі ситними і великих розмірів. Це і канапе, і бутерброди, і рулети або паштети… Сьогодні господині активно експериментують з різноманітними варіантами наповнення і подачі закусок : адже рецептів є стільки, що Ви можете хоч кожного дня балувати свою родину чи гостей все новими варіантами приготування цієї страви. Не забувайте, що апетитна і оригінальна закуска задає настрій гостям і в них складається хороше враження про господиню і святковий стіл вже з початку застілля. Важливо і те, що закуски розраховані буквально на два укуси, адже їх завданням є пробудити апетит гостя, але зробити це так, щоб залишилось місце і сили на основну страву. Ми підготували для Вас неймовірний рецепт закуски з шинкою, сиром і яйцями – смачно, просто і бюджетно. А оригінальна подача змусить усіх хвалити Ваші кулінарні здібності до кінця вечору. Приступимо?

закуска рецепт

Інгредієнти :

– зелене листя салату
– шинка (4 шматки)
– цибуля-порей
– два яйця
– сир (50 гр.)
– майонез

закуска інгредієнти

Кількість порцій : 4
Час приготування : 15 хвилин

Приготування

Крок 1.

Після того, як Ви підготували необхідні інгредієнти, почнемо з начинки. Візьміть 50 гр. твердого сиру і натріть на терці.

салат смачний

Крок 2.

Після цього відварюємо 2 яйця. Для цього поміщаємо їх у каструлю і заливаємо водою на 1 см. Доведіть воду до кипіння і поставте таймер на 7 хвилин. Зніміть каструлю з вогню і остудіть яйця в холодній воді. Після того, як яйця охолонули, чистимо їх і натираємо на терці.

салат поживний

Крок 3.

До натертих на терці сиру і яєць додаємо майонез і ретельно все перемішуємо. До речі, таке комбо є досить корисним : твердий сир багатий кальцієм, вітамінами В і С, легко засвоюється, захищає печінку і має в своєму складі багато поживних речовин; яйця, в свою чергу, містять багато вітамінів і мінералів, фолієву кислоту, ретинол, залізо і біотин.

салат оригінальний

Крок 4. 

Після того, як підготуєте начинку, наріжте шинку тонкими шматочками.

салат корисний

Крок 5.

Ретельно миємо цибулю-порей і листя салату. Зелень відіграє в нашій закусці дуже важливу роль. Цибуля-порей корисна при порушеннях травлення, підвищеному тиску, захворюваннях очей, а також при лікуванні артриту і подагри. Листя салату позитивно впливає на мозкову активність, нормалізує сон і допомагає позбавитися безсоння і тривожності. Коли всі інгредієнти готові, можемо приступати до оформлення нашої закуски.

салат ситний

Крок 6.

На шинку викладаємо спочатку листок салату, а в нього масу з яйця і сиру. Завертаємо усе так, як це показано на фото – із допомогою цибулі. Солимо і перчимо за бажанням.

салат оригінальний

Ось наша цікава і смачна закуска і готова – усього лише 10 хвилин часу, а яка краса вийшла! Відправляйте наші конвертики в холодильник на годину, щоб охолонули, після чого можете подавати їх до столу. Смачного!

закуска приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert