Закуска „На лісовій галявині“

Коли потрібно приготувати якусь оригінальну страву для святкового столу, для якоїсь події, свята, для особливих гостей – це завжди хочеться здивувати, заінтригувати, показати свої вміння. Тоді ми для вас маємо чудовий рецепт смачної закуски, яка зачарує всіх присутніх. Закуска складається із маринованих шампіньйонів, свіжого огірка, зеленої цибулі, плавленого сиру, вареного яйця, копченої ковбаси – і все це оформлено в чудову композицію. Спробуйте приготувати та насолоджуйтесь результатом.

закуска оригінальна

Для закуски вам знадобляться такі інгредієнти:

Мариновані шампіньйони цілі – 275 грамів

Свіжий огірок – 1 штука

Ковбаса копчена – 150 грамів

Плавлений сирок – 1 штука

Яйце – 1 штука

Цибуля зелена – 1 пучок.

закуска інгредієнти

Корисні властивості інгредієнтів. Шампіньйони корисні тим, що в їхньому складі міститься багато амінокислот, особливо незамінних, вони є чудовим будівельним матеріалом. Вітаміни групи В також входять в склад грибів, вони корисні для шкіри, волосся та нігтів, добре впливають на нервову систему, зупиняють головний біль. Вони не мають жирів і цукру, тому їх можна вживати людям які хворіють на цукровий діабет. Калорійність в огірка низька, але містить багато вітамінів і мінералів. Їх корисно вживати тим, хто стежить за своєю фігурою, мають позитивний вплив на шкіру, добре впливають на очі, вони позбавляють неприємного запаху із рота, збільшують міцність для кісток і волосся.

Етапи приготування закуски:

1. Копчену ковбасу наріжте тонкими слайсами, а потім подрібніть її на маленькі шматочки. При виборі продукті, зверніть увагу на термін придатності, на стан шкірки, щоб не липнула, має мати приємний запах.

закуска легка

2. Яйце помийте у воді, поставте його варитись у підсоленій воді на 10 хвилин. Готове яйце почистьте від шкаралупи, наріжте його дрібними кубиками.

закуска апетитна

2. Огірок свіжий промийте під протічною водою, наріжте овоч кружечками товщиною 1 сантиметр.

закуска смачна

3. Шампіньйони вийміть із банки, щоб стекла рідина. При виборі грибів, ретельно перегляньте термін придатності, зверніть увагу на колір рідини, він має бути прозорим, якщо це скляна тара, якщо банка жерстяна, вона повинна бути без найменших пошкоджень.

закуска рецепт

4. Зелену цибулю, промийте під струменем води, подрібніть її.

закуска поживна

5. Плавлений сирок натріть на дрібній терці.

закуска проста

6. А зараз будемо формувати закуску. Спочатку будемо змішувати зелену цибулю, плавлений сир, подрібнені яйця, ковбасу в однорідну масу. Тепер візьміть тарілку на якій буде стояти закуска. На низ тарілки викладіть листя салату, зверху розкладіть кружечки огірка. З готової маси сформуйте кульку і покладіть її на огірки, кожну кульку накрийте зверху маринованими шампіньйонами. Готову закуску по бажанню можна прикрасити гілочками кропу. Смачна, оригінальна, ситна, апетитна закуска готова. Смачного!

закуска готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert