Закуска „Незвичайні яйця“

Щоб урізноманітнити закуски, додати кольору на святковому столі нафаршируйте яйця незвичним кольором і смаком. Готувати їх швидко і легко, зате вони чудово виглядають, а ще й корисні, тому ця закуска зникає зі столу за лічені хвилини.

закуска смачна

Вам потрібно мати такі продукти:

Буряк червоний – 1 штука

Оселедець філе – 1 штука

Цибуля зелена – 1 пучок

Яйця – 3 штуки

Майонез – 2 столові ложки.

закуска інгредієнти

Корисні властивості інгредієнтів. Буряк червоний – незамінний в кулінарії, є натуральним барвником, справжня комора енергії. В його складі є фолієва кислота, мінеральні солі, органічні кислоти, в ньому багато марганцю, бору та заліза. Овоч покращує обмін речовин, зміцнює імунітет, допомагає при кровотворенні, покращує роботу серцевої системи, його рекомендують вживати при захворюваннях кишківника. Цибуля зелена – низькокалорійний продукт, багатий на мікро- і макроелементи. Зелене пір’я добре впливає на роботу внутрішніх органів, зміцнює судини, покращує перистальтику кишечника, позбавляє від запорів, має протизапальну дію, впливає добре на стан шкіри та волосся. А ще зеленню цибулі прикрашають закуски та холодні страви. Оселедець – сорт жирної морської риби, корисний багатьма своїми властивостями. Вживаючи рибу ми зменшуємо розмір жирових клітин, уповільнюємо процес старіння, покращуємо зір, стимулюємо роботу щитоподібної залози, покращуємо роботу мозку, підвищуємо гемоглобін, добре впливаємо на роботу нирок. Оселедець корисний дітям: покращує пам’ять, запобігає появі рахіту, формує міцну кісткову систему. Використовують рибу і в косметології, з ікри й риб’ячого жиру виготовляють маски для омолодження, в помадах і лаках використовують луску.

Етапи приготування:

1. В першу чергу помийте буряк, поставте його варити у великій кількості води на 40 хвилин. Коли він буде готовий, почистьте від шкірки, натріть його на дрібній терці.

закуска рецепт

2. Тепер потрібно відварити яйця. Спочатку промийте їх під протічною водою, покладіть варитися на 8-10 хвилин, для того, щоб вони краще чистилися. Коли зваряться, залийте їх холодною водою, зніміть шкаралупу, розріжте на дві частини, білок відкладіть в сторону, а жовток розімніть виделкою.

закуска пікантна

3. Зелену цибулю промийте у воді, дрібно наріжте.

закуска поживна

4. Філе оселедця поділіть на дві частини, одну з яких наріжте дрібно, а іншу невеликими кусочками.

закуска ситна

5. Візьміть окрему посудину, змішайте в ній дрібно порізаний оселедець, жовток, натертий буряк, зелень цибулі, заправте все це майонезом.

закуска оригінальна

6. А далі візьміть половинки білка та нафаршируйте їх готовою сумішшю, зверху покладіть шматочки оселедцю, прикрасьте зеленню цибулі. Викладіть на тарілку і подавайте до столу. Ось і все смачна, незвична, корисна, пікантна закуска готова. Смачного!

закуска готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert