Закуска „Огіркові рулетики“

Що такого приготувати на фуршетний стіл? Це питання завжди крутиться в голові в процесі підготовки якогось свята. А ми вам підкажемо один цікавий рецепт закусок зі свіжих огірків, маслин, крабових паличок, яєць та плавленого сирка. Закуска проста в приготуванні, апетитна, смачна, поживна, компактна, не займає багато часу. А головне ефектно виглядає.

закуска апетитна

Для закуски вам потрібні будуть такі інгредієнти:

Огірок свіжий – 1 штука

Маслини – 100 грамів

Крабові палички – 4 штучки

Яйце куряче – 2 штуки

Плавлений сирок – 1 штука.

закуска інгредієнти

Корисні властивості продуктів. Огірок багатий на корисні вітаміни й мінерали. Цей зелений овоч складається з великої кількості води, яка виводить шкідливі токсини з організму, а ще має властивість розчиняти наявність каміння в нирках. Огірок здатен регулювати кров’яний тиск, зволожує шкіру, бере участь у боротьбі з онкологічними хворобами, знімає набряки або мішки під очима, впливають на здоров’я суглобів. Маслини містять велику кількість вітамінів і мінералів. Вони добре впливають на організм людини: очищують від шлаків, нормалізують роботу травної системи, добре діють як проносний засіб, покращують нігті та волосся, нормалізують роботу печінки, мають чудовий вплив на нервову систему, покращують зір та пам’ять. Крабові палички – це фарш із суміші океанічних риб. В них містяться корисні вітаміни та мінерали. Їх використовують в закусках, в приготуванні салатів. Крабові палички – це продукт штучно виготовлений, тому його рекомендують вживати у невеликій кількості, щоб не нашкодити організму. Часте вживання яєць позитивно впливає на організм в цілому, вони здатні зміцнити кісткову тканину і зуби, допомагають позбутися від серцево-судинних хвороб, допомагають контролювати гіпертонію. Яйце низькокалорійний продукт, який застосовують в багатьох дієтах.

Етапи приготування закуски:

1. Спочатку відваріть яйця, попередньо промивши їх під протічною водою. Готові яйця почистьте від шкаралупи, натріть їх на дрібній терці.

закуска ситна

2. Крабові палички потрібно натерти на дрібній терці, але перед тим покладіть їх на 30 хвилин до морозильної камери, щоб вони трішки замерзли, так їх легше натерти.

закуска легка

3. Маслини виберіть із тари, поставте щоб стекла рідина, розріжте їх на дві половини.

закуска рецепт

4. Сир плавлений натираємо та терці для моркви. Спочатку ретельно перегляньте термін придатності.

закуска поживна

5. Огірок помийте під струменем води, наріжте тоненькими слайсами за допомогою ножа для чистки овочів.

закуска смачна

6. В окремій тарілці змішайте до однорідної маси натерті сир плавлений, крабові палички, яйця.

закуска начинка

7. А тепер візьміть огіркові слайси викладіть на них готову начинку, скрутіть із них рулетики. Розкладіть рулетики на тарілці, зверху на них викладіть половинки маслин. Закуска готова. Смачного!

закуска готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert