Закуска „Острів бажань“

Всі ми любимо смачні перекуси, а особливо коли вони ще й поживні та корисні. Такий вид страви допоможе відчувати себе енергійним та ситим протягом дня. Яскрава зелень додасть відчуття літньої свіжості, а крабові палички прикрасять смак пряно-морською родзинкою. Ваші рідні та друзі точно оцінять такий перекус як до святкового столу, так і в перерві між основними прийомами їжі в будній день. Тим більше, приготування такої яскравої і смачної закуски не забере у вас багато часу, але принесе задоволення як від процесу приготування, так і від споживання самої страви. 

закуска рецепт

Щоб приготувати наш смачнючий „Острів бажань“ вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • Багет „Французький“ (пів багету)
  • крабові палички (4-5 штук)
  • консервована кукурудза (близько 80 грамів)
  • куряче яйце (1 штука)
  • плавлений сирок (1 штука)
  • 2-3 пера зеленої цибульки

Час приготування – 10-15 хвилин

Кількість порцій – 7 штук

апетитна закуска

Покроковий рецепт та рекомендації 

Крок 1

Спочатку візміть куряче яйце, промийте його в холодній воді і поставте в кип’ячену, попередньо підсолену воду. Варимо 8-10 хвилин, щоб воно зварилось в круту, після чого витягуємо з окропу, ставимо в чашку і заливаємо холодною водою, щоб яйце швидше остило і краще очищалось. Коли яйце стало холодним- дістаємо його з води, очищуємо від шкаралупи і натираємо на дрібній терці.ароматна закуска

Крок 2

В той час, поки яйце вариться і остиває в холодній воді ми займаємось наступними інгредієнтами. Крабові палички ставимо на дошку і нарізаємо їх на скибочки товщиною 2-3 міліметри.

оригінальна закуска

Крок 3

Після чого, візміть пів французького батону і наріжте його також на скибки, але вже більшої товщини. Щоб батон не кришився- рекомендовано нарізати його ножем з дрібними зубчиками.поживна закуска

Крок 4

Відкрийте банку з консервованою кукурудзою і злийте з неї розсіл. Візьміть з банки 80 грамів кукурудзи (або 3-4 столові ложки) і поставте на окрему тарілочку.

яскрава закуска

Крок 5

Промийте зелену цибульку у холодній воді, промокніть її у паперовий рушничок, щоб забрати зайву вологу. Тепер подрібніть зелень.

свіжа закуска

Крок 6

В кінці звільніть з обгортки плавлений сирок та пропустіть його через дрібні отвори терки.легка закуска

Викладіть на тарілку, або дошку, шматочки багету. Після чого змішайте в окремій тарілці плавлений сирок і куряче яйце, розмішайте їх до однорідної маси з додаванням перцю і солі за смаком. Тепер змастіть масою шматки французької випічки. Наступним кроком будуть крабові палички, красиво розкладіть їх по колу на поверхню покриту сирково-яєчною масою, з боків поставте шматочки цибулі, а по центру викладіть зерна кукурудзи. Повинна утворитись гарна і апетитна квіточка. Наша поживна і вишукана страва готова, можна подавати на стіл і смакувати. 

Бон апетіт!

вишукана закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert