Закуска „Святковий тортик“

Торт – напевно найкраще завершення будь-якого застілля. Але необов’язково щоб він був вкінці та солодким, адже можна проявити трішки фантазію та приготувати оригінальнішу страву. У цьому вам допоможе наш новий простий рецепт апетитної закуски, що називається „Святковий тортик“. Це вишуканий торт, зроблений з хрустких хлібців, ніжного плавленого сирка, пікантних крабових паличок, соковитих помідорок чері та поживного курячого яйця. Тому, якщо бажаєте здивувати всіх своєю креативністю та приготувати щось новеньке і смачненьке, скоріше записуйте рецепт та список всіх необхідних продуктів. 

закуска рецепт

Отож, сьогодні на кухні вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
• одне куряче яйце середнього розміру
• 4-5 штук крабових паличок
• одна упаковка плавленого сирка
• три подовгуваті хлібці 
• 5-6 маленьких помідорок чері
• декілька листочків зелені молодої петрушки
З цієї кількості продуктів у вас в кінцевому результаті вийде одна велика порція поживної закуски – один тортик. На його приготування вам знадобиться всього-на-всього 20 хвилин вашого вільного часу.

закуска інгредієнти

Ось детально розписаний рецепт
Розпочнемо приготування нашої святкової закуски з варіння курячого яйця – воно чудово збагачує наш організм незамінними амінокислотами, білками та корисними жирами. Перш за все, яйце слід ретельно вимити від бруду, далі ставимо його у каструлю з водою на середній вогонь та доводимо воду до кипіння. Далі варимо яйце ще повноцінних 10 хвилин. Після цього охолоджуємо його за допомогою крижаної води та чистимо від шкаралупи й натираємо яйце на терці середнього розміру. 

ситна закуска

Дальше переходимо до ніжного плавленого сирка. Для нашого тортика краще обирайте сирок з легким вершковим смаком, для того, щоб він гармонійно поєднався з іншими компонентами. Отож, відкриваємо упаковку сирка та просто натираємо його так само як і куряче яйце. 

ніжна закуска

Наступними будуть вишукані крабові палички. Щоб продукт був якісним, потрібно вміти його правильно вибрати ще в магазині. Отож, при покупці крабових паличок обов’язково звертайте увагу на їхній термін придатності, колір та склад. По-перше, продукт повинен бути свіжим та придатним до споживання. По-друге, колір має бути білим, без жодних жовтих плям та сірого відтінку. По-третє, у складі треба щоб було не менше 40% м’яса риби та поменше консервантів й підсилювачів смаку. Крабові палички, як і всі попередні продукти слід теж натерти на середній терці. 

вишукана закуска

Тепер беремося до хрустких хлібців. Тут не потрібно нічого складного робити, просто витягнути три хлібці з упаковки. 

дієтична закуска

Передостанніми будуть маленькі помідори чері. Їх потрібно лише ретельно вимити під проточною водою та  розрізати на четвертинки. 

яскрава закуска

Останнім інгредієнтом буде поживна зелень петрушки. Вона є джерелом всіх необхідних вітамінів та мінералів та ще й має пікантний смак, тому зробить нашу страву довершеною. Зелень слід також гарненько сполоснути від пилу та дрібно нарізати. 

поживна закуска

Ну ось і все! Всі компоненти нашого тортика готові, тому можемо переходити до його формування. Для цього беремо дві глибоку посудини. В одну з них виступаємо натерті яйця та крабові палички, додаємо до них спеції і  майонез та ретельно перемішуємо. 

оригінальна закуска

А в іншу виступаємо зелень та плавлений сирок і також гарно перемішуємо. Тепер викладаємо суміш з сиру та петрушки товстим шаром на один хлібець.

апетитна закуска

 А суміш з крабових паличок та яйця на два інші. І складаємо їх у тортик, так щоб хлібець із зеленню був по середині. Готово! Апетитна закуска під назвою „Святковий тортик“ чекає вас на столі! Смачного!

святкова закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert