Закуска „Смачні роли“

Ось ці маленькі смачні рулетки нікого не залишать байдужим до себе, адже вони апетитні, компактні, їх відразу ж можна проковтнути в один прийом, вони підходять для закуски спиртних напоїв. Готуються роли досить швидко і просто, а виходять смачні, ситні, естетично красиві. Вони є невід’ємною складовою будь-якого застілля.

закуска соковита

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Хліб для тостів – 1 шматочок

Ковбаса сирокопчена – 1 шматочок

Сир плавлений Чедер – 1 шматочок

Помідор чері – 3 штуки

Свіжий огірок – 1 штука.

закуска інгредієнти

Корисні властивості продуктів. Помідори чері відносяться до малокалорійних продуктів, складаються із харчових волокон, білків, жирів та вуглеводів. Вживаючи їх ми покращуємо обмін речовин, роботу серця, завдяки вітаміну А, який присутній у цих томатах, ми надовго збережемо здоров’я для очей, куштуючи помідорами ми покращуємо настрій завдяки гормону серотоніну, та позбуваємося депресії. Сир плавлений один із популярних видів сирів, він володіє насиченим смаком, може бути більш м’яким коли молодий, або коли дозріває він набуває пікантності та гостроти смаку.  Свіжий огірок містить мінімум калорій, вважається найдієтичнішим продуктом, він багатий калієм, кальцієм, магнієм, сприятливо впливає на функціонування і роботу всього нашого організму. Зелений овоч є прекрасним косметичним засобом, його використовують в масках для відбілювання шкіри, для розгладження мімічних зморшків, крім того огірок омолоджує і зволожує шкіру обличчя.

Етапи приготування:

1. Спочатку візьміть хліб для тостів, обріжте з усіх його сторін скоринку, має залишитись тільки м’якуш.

закуска оригінальна

2. Ковбасу обріжте так, щоб вона була по розміру хліба. Перед використанням обов’язково перевірте термін придатності продукту.

закуска апетитна

3. Огірок помийте під протічною водою, почистіть його з обох сторін, наріжте вздовж тоненькими слайсами за допомогою спеціального ножа для чистки овочів.

закуска пікантна

4. А тепер будемо крутити роли. Візьміть хліб, на нього покладіть від середини шматочка хліба три слайси огірка.

закуска легка

Далі на рівні з хлібом кладемо ковбасу.

закуска незвична

На ковбасу покладіть сир Чедер.

закуска роли

Тепер скрутіть із цих складників роли.

закуска готова

5. Помідорки чері промийте під протічною водою. Потім розріжте готовий рулетик на три частини, на шпажку наколіть помідорку і закріпіть нею роли. Розкладіть готову закуску на дошчечці, по бажанню прикрасьте листям салату і помідором.

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert