Закуска „Фарширований огірок“

Фаршировані свіжі огірки – це одна з найкращих закусок на Вашому столі. Ця страва буде неодмінно користуватися успіхом, а секрет полягає в її начинці. Домашній сир, зелень та огірки – просто неймовірне поєднання. Така страва однозначно прикрасить Ваш святковий стіл, а якщо Ви ще не знаєте, як готувати таку закуску, пропонуємо Вам легкий та смачний рецепт. 

закуска рецепт

Інгредієнти :

– один великий огірок
– один великий червоний болгарський перець
– зелень (петрушка та цибуля-порей)
– домашній сир (200 гр.)
– спеції

закуска інгредієнтиПриготування

Для початку підготуємо начинку для огірків. 

закуска святкова

Беремо 200 гр. домашнього сиру (радимо брати жирний сир, щоб краще тримав форму), додаємо в нього спеції на Ваш смак і ретельно перемішуємо. Для насиченішого смаку можете додати в сир попередньо очищений зубчик часнику. Це надасть страві пікантності і не завадить здоров’ю – часник, як відомо, дуже корисний для серцево-судинної системи людини.

закуска корисна

Миємо і ріжемо червоний перчик на тоненькі полоски.

закуска поживна

Тоді також миємо зелень і дрібно нарізаємо її.

апетитна закуска

Миємо огірок, просушуємо його за допомогою кухонного рушничка і зрізаємо шкірку (за бажанням). Розріжте огірок на 4-5 частин так, щоб утворилися „чашечки“ і вийміть м’якоть огірка.

закуска делікатна

Наша страва майже готова. Наповнюємо „чашечки“ начинкою, прикрашаємо зеленню і перцем. Відправляємо в холодильник, щоб закуска охолонула. В одній порції такої закуски приблизно 200 калорій, тому можна не перейматися, що страва завдасть шкоди фігурі. Навпаки, зелень, перець та огірки роблять страву максимально корисною для організму. Червоний болгарський перець активно використовується в боротьбі з атеросклерозом, а також покращує систему травлення і являється захистом від злоякісних новоутворень. Зелень і огірки – це чисте джерело вітамінів, мінералів і антиоксидантів. А домашній сир, такий непримітний на перший погляд, багатий вітамінами А, В, Е і містить кальцій, фолієву кислоту та фосфор. Тому радимо Вам не роздумувати, чи варто готувати таку поживну і корисну закуску. Смачного Вам!

закуска смачна

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert