Канапе „Божі корівки“

Закусок багато не буває. Вони слугують не лише стравою, яку подають перед основним прийомом їжі, а й повноцінним варіантом перекусу. Чудовий варіант закуски – це канапе. Міні-бутербродики будуть хорошим доповненням будь-якого святкового столу, оскільки зазвичай їх оригінально подають – на шпажках, наприклад, або ж викладають на бутерброді дуже цікаві композиції. Готуються канапе дуже швидко, а виглядають ефектно. І, що найважливіше, собівартість такої закуски зазвичай не висока, так як продуктів потрібно зовсім небагато. Канапе можуть бути різними – солодкими і соленими, з морепродуктів, овочів чи фруктів. Проте найпопулярнішими продуктами для канапе є сир, ковбаса, оливки, слабосолена риба і морепродукти. А ми з Вами сьогодні приготуємо канапе з шинкою, квашеними огірками і помідорками чері.

канапе рецепт

Інгредієнти :

– багет французький
– вершковий сир або майонез
– шинка
– квашені огірки
– помідори чері
– петрушка

канапе інгредієнти

Час приготування : 15 хвилин

Приготування

Крок 1.

Можемо одразу підготувати основу для наших канапе. Беремо багет, акуратно його нарізаємо на чотири скибки і щедро намащуємо вершковим сиром. Найкращим варіантом є сир Філадельфія, проте обирайте намазку згідно з Вашими смаковими вподобаннями. Також Ви можете замінити сир майонезом – він чудово поєднується з рештою інгредієнтів.

канапе корисні

Крок 2. 

Дістаємо свіженьку шинку з пачки і також ріжемо на чотири шматочки, після чого складаємо вдвоє і кладемо на хліб.

канапе оригінальні

Крок 3.

Ретельно миємо помідори чері (вистачить дві штучки) і ріжемо навпіл.

канапе легкі

Крок 4.

Беремо два квашених огірка. Ріжемо їх навпіл, а тоді робимо ще три надрізи на кожній половинці.

поживні канапе

Крок 5.

Приступаємо до формування наших канапе. На наші вже підготовлені бутербродики з шинкою кладемо огірок і помідори чері так, щоб вони виглядали як на фото. Зверху прикрашаємо петрушкою.

канапе смачні

Погодьтеся, рецепт максимально простий, а як апетитно виглядає! Та й часу пішло від сили 10 хвилин. Будьте певні – Ваші гості точно будуть задоволені такою закускою і Ви наслухаєтесь безліч компліментів. Не забувайте і те, що майже всі інгредієнти мають корисні властивості, особливо петрушка – в ній є бета-каротин, вітаміни А,В,Е, а також кальцій і цинк, що дозволяє їй боротися зі шкідливими бактеріями і укріпляти наш імунітет. Смачного Вам!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert