Канапе „Вершина ніжності“

Чи знаєте ви, що ніжність, так само як і гори, має свої вершини. Такою вершиною ніжності  є наші нові оригінальні канапе, що подарують вам суцільну насолоду та задоволення. Вони так і називаються „Вершина ніжності“, адже поєднують в собі ситний білий батон, поживні зелені оливки, ніжний твердий сир, пікантну ковбасу салямі та свіжу зелень кропу.

канапе рецептЗадоволення у вас буде не лише від вишуканого смаку, але ще й від доступності продуктів та швидкості й легкості приготування канапе, тому що для цього вам знадобиться всього лише 15 хвилин часу. 
Ось список необхідних інгредієнтів, для того щоб зробити ці поживні канапе:
• половина однієї буханки білого батону
• 100 грамів твердого сиру
• 80 грамів консервованих зелених оливок без кісточок
• 30 грамів ковбаси салямі
• невеличкий пучок свіжої зелені кропу 
• пластмасові шпажки 

канапе інгредієнти
З цієї кількості продуктів у вас вийдуть 12 смачних канапе „Вершина ніжності“. 
Детально розписаний рецепт
Розпочнемо сьогодні із приготування основи для канапе. Для цього візьміть половину буханки батону та наріжте її на скибки. Дальше за допомогою круглих формочок вирізаємо з батону невеличкі кружечки. А потім підсмажуємо їх до золотистої хрусткої скоринки з двох сторін на сухій сковорідці на середньому вогні. 

смачні канапе
Далі переходимо до ситної ковбаски салямі. Спочатку знімаємо з неї поліетиленову обгортку, а потім вже нарізаємо на тонесенькі слайси. 

ситні канапе
Тепер беремося до ніжного вершкового твердого сиру. Сорт продукту обирайте на свій смак, але обов’язково звертайте увагу на якість та термін придатності сиру. Його нам для цих вишуканих канапе слід просто нарізати на тоненькі невеличкі шматочки. 

вишукані канапе
Наступними будуть поживні та дуже корисні консервовані зелені оливки. Вони додадуть нашим канапе пікантного довершеного смаку та збагатять їх корисними жирами й жирними кислотами, вітамінами та мікро- й макроелементами. Тут все дуже легко: нам потрібно лише відкрити банку, злити з неї рідину, в якій плавали оливки та витягнути необхідну їх кількість на окрему тарілку. 

пікантні канапе
Останнім інгредієнтом буде свіжа та поживна зелень кропу. Її нам треба просто ретельно промити під проточною водою від пилу та бруду, дати їй висохнути та розділити на менші частинки. 

поживні канапе
Ну ось, всі необхідні компоненти канапе підготовлені, тому ми можемо сміло переходити до завершального етапу – формування страви. Для цього візьміть шматочок твердого сиру, покладіть на нього один слайс ковбаси салямі та скрутіть їх у невеличку трубочку. Потім поставте її на шматочок підсмаженого батону, а зверху на кожну канапку викладіть по одній оливці та закріпіть це все пластмасовою шпажкою. Все! Наші ситні, оригінальні, довершені та дуже апетитні канапе під назвою „Вершина ніжності“ готові! Смакуйте їх та насолоджуйтесь ними на здоров’я! Смачного!

готові канапе

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert