Канапе „Відмінний дует“

Яке ж свято без вишуканих і гарних закусок? І в цьому канапе немає рівних! Канапе це малесенькі бутербродики, розмір яких не перевищує 4 сантиметрів. Ці маленькі, смачні, апетитні, гарні бутербродики прикрасять любе торжество, подарують справжнє естетичне і гастрономічне задоволення всім гостям. В більшості вони готуються швидко і просто, якщо всі інгредієнти підготовлені заздалегідь. Чудова святкова закуска – канапе з креветками виходить просто захоплююча. Завдяки тому, що морепродукти поєднуються з багатьма інгредієнтами, а гармонії смаку досягнути досить просто.

канапе смачні

Для канапе вам потрібно мати:

Креветки варено-морожені – 200 грамів

Авокадо – 1 штука

Хліб чорний бородінський – 3 шматочки

Оливкова олія – 2 столові ложки

Сіль – 1 чайна ложка.

канапе інгредієнти

Корисні властивості інгредієнтів. Креветки володіють солодкуватим смаком, приносять велику користь організму. В креветках присутній йод, який корисний для ендокринної системи; магній, калій, натрій сприяють роботі серця; сірка відповідає за підтримку мозкової діяльності. У них також містяться вітаміни: провітамін А приносить користь зору; вітамін А відповідає за шкіру, відтерміновуючи процес старіння; вітаміни групи В корисні для нігтів, волосся, кісток; вітамін С захищає імунітет; вітамін D та E приносять користь кровоносній системі. Авокадо або «алігаторова груша» ззовні він виглядає як зелена груша, на смак нагадує насіння гарбуза, сам фрукт є низькокалорійним. Авокадо має багато корисних елементів та вітамінів, в його складі є олеїнова кислота, яка блокує утворення холестерину. Вживаючи стиглі плоди ми підвищуємо імунітет; за його допомоги можна позбутись зайвої ваги; запобігаємо інфаркту; понижуємо артеріальний тиск, чим корисний гіпертонікам; покращуємо шкірний покрив; для чоловіків підвищує потенцію. Фрукт чудово підходить для дієтичного харчування. Олію авокадо використовують в косметології, як зволожуючий засіб для шкіри.

Етапи приготування:

1. Спочатку приготуємо креветки, якщо ви придбали їх варено-морожених, розморожувати креветки не потрібно, закип’ятіть воду, додайте трішки солі, проваріть креветки протягом 3-4 хвилин. Готові креветки вийміть за допомогою шумівки, залиште, щоб стекла вода, почистьте їх від панцира.

канапе поживні

2. Авокадо промийте під протічною водою, розріжте його по половині, наріжте на невеликі шматочки, видаліть шкірку, подрібніть їх за допомогою виделки до утворення однорідної кашки, посоліть, додайте одну чайну ложку оливкової олії, для пікантного смаку можна додати кілька крапель лимонного соку.

канапе корисні

3. А зараз візьміть шматочки хліба, змастіть їх намазкою з авокадо, викладіть зверху готові креветки, прикрасьте листочками петрушки. Канапе готові. Смакуйте на здоров’я!

канапе готові

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert