Канапе „Естетичне поєднання“

Перекус – доволі важливий міні-прийом їжі, який не варто недооцінювати. Підтримувати організм ситим та давати йому потрібну норму білків,жирів та вуглеводів неабияк важко. Саме тому дієтологи радять вживати 3 основні прийоми їжі, а поміж ними робити для себе правильні та здорові перекуси, які допоможуть вам отримати більше енергії та вітамінів. Підбирайте не тільки апетитні на вигляд продукти, а й ті, які мають справжню користь для організму і тоді гарне самопочуття вам гарантоване! Канапе під назвою „Естетичне поєднання“ чудово виконують роль здорового перекусу, адже поєднують в собі хліб із висівками, ситну шинку, соковиту сливу та дуже апетитний вершковий сир. Не лякайтесь, солодкувата слива та смачнюче м’ясо чудово переплітаються між собою та утворюють дуже оригінальний присмак.

канапе рецепт

Для приготування канапе вам знадобляться наступні інгредієнти:

– слива середнього розміру ( 2 штуки)

– шинка ( 2 шматки середньої товщини)

– сир вершковий „Філадельфія“ ( 1 столова ложка)

– хліб із висівками, бажано бездріжджовий ( 2 шматки)

Час приготування – до 5-ти хвилин

Кількість порцій – на 2 особи

канапе інгредієнти

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Для початку поріжте хліб на шматки. Купуйте тільки свіжий хлібчик, який не буде розламлюватись та кришитись під час нарізки. Бездріжджовий хліб з висівками – це прекрасна альтернатива класичному хлібу. Такий вид випічки є менш калорійним і вважається дієтичним продуктом. Висівки містять велику кількість клітковини, яка очищає  кишечник від шлаків та токсинів. Тому ваша мікрофлора буде в чудовому стані, головне не переїдати! Хочемо зазначити, що хліб повинен містити в своєму складі не менше 20% висівок. Якщо відсоток менший – користь такого хліба значно зменшується, а може й принульовується!

апетитне канапе

Крок 2.

А зараз візьміть шинку та поріжте її на 2 шматки середнього розміру. Шинка повинна бути соковитою та ароманою, тому перевіряйте її перед покупкою.

смачне канапе

Крок 3.

Потрібну кількість вершкового сиру наберіть за допомогою ложки та помістіть у маленьку посудину.

канпе приготування

Крок 4.

Сливи ретельно промийте у воді від дрібного бруду. Потім розріжте їх навпіл та дістаньте кісточки. Після цього поріжте фрукт на скибки, не дорізаючи до кінця.

оригінальне канапе

Цей фрукт багатий не тільки на органічні кислоти, вуглеводи та білок, а й містить в собі вітаміни групи В, РР, С і Е, провітамін А та велику кілкьість мінеральних речовн, таких як:  цинк, кальцій, йод, калій , магній та багато інших.

яскраве канапе

Крок 5.

Переконайтесь, що всі інгредієнти підготовлені до фінального етапу формування канапе!

ситне канапе

Крок 6.

Візьміть шматки хліба та змастіть їх вершковим сиром, потім покладіть шинку, а зверху викладіть сливові скибки. Вуаля, не пройшло й 5-ти хвилин, а наше поживне, оригінальне, ситне та апетитне канапе готове до споживання. Смачного!

поживне канапе

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert