Канапе з авокадо

Смачні і корисні канапе з авокадо і яйцем – чи можна уявити собі кращий варіант сніданку або перекусу? А, може, до Вас несподівано завітали гості і Ви хочете приготувати поживну закуску нашвидкуруч? Корисні властивості авокадо вже давно усім відомі – знижує рівень холестерину в крові, укріплює імунітет і кістки, нормалізує кровообіг, допомагає схуднути і підвищує працездатність. Та й сама страва готується за лічені хвилини, тому радимо усім господиням взяти цей рецепт на замітку. 

канапе рецепт

Інгредієнти на дві порції :

– хліб (можна взяти житній або висівковий)
– половина авокадо
– одне куряче яйце
– спеції за бажанням

канапе інгредієнти

Час приготування : 15 хвилин

Приготування

Крок 1.

У невелику каструлю набираємо холодної води, поміщаємо туди куряче яйце і відварюємо до крутого стану (приблизно 10-12 хвилин після закипання води). Найкраще варити на маленькому вогні, щоб яйце не тріснуло. Тоді заливаємо яйце холодною водою і чистимо від шкаралупи. У випадку, якщо Ви хочете замінити куряче яйце перепелиним, відварюйте два яйця.

канапе з яйцем

Крок 2.

Беремо два куски хліба і, за бажанням, піджарюємо їх на сковорідці або кладемо в тостер.

канапе з яйцем

Крок 3.

Обираючи авокадо для канапе, зверніть увагу на структуру продукту – воно обов’язково має бути м’яким, щоб Вам було легше розім’яти його в пюре. Але ні в якому разі плід не має бути занадто м’яким – авокадо може бути перестиглим, що надасть неприємного смаку канапе. Ретельно миємо авокадо і витираємо його рушничком або серветкою. Тоді очищаємо авокадо від шкірки, а м’якоть акуратно розминаємо вилкою. Намащуємо пюре авокадо на хліб, намагаючись рівномірно його розподілити. Для більшої пікантності радимо Вам збризнути авокадо лимонним соком. Це додасть нашим канапе насиченішого смаку і збереже авокадо від швидкого потемніння.

канапе з авокадо

Крок 4.

Беремо гострий ніж і нарізаємо рівними кружечками очищене варене яйце, яке викладаємо зверху на пюре авокадо. 

канапе корисні

Крок 5.

За бажанням додаємо до наших канапе спеції.

канапе святкові

Страва готова до подачі! Надзвичайно швидко і просто, а головне – смачно і корисно. Смачного Вам!

канапе поживні

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert