Канапе „З секретом“

Сьогодні будемо готувати незвичайні канапе, які неодмінно сподобаються вам і вашим близьким. Вони чудово підійдуть для сніданку чи обіду, або можуть мати місце і на фуршетному столі. Готуються досить легко і просто, із доступних продуктів. Сам процес роботи може зацікавити і ваших діток, адже канапе цікаво виглядають, і своїм виглядом наганяють апетит. В їхній склад входять смачний багет, апетитна котлета, соковита і пікантна морква по-корейськи.

закуска оригінальна

Для канапе вам знадобляться такі інгредієнти:

Багет – 1 половина

Морква приготована по-корейськи – 200 грамів

Яйце куряче – 2 штуки

Молоко – 150 грамів

Фарш яловичий – 200 грамів

Олія соняшникова – 100 грамів

Спеції.

канапе складники

Корисні властивості. Користь салату моркви по-корейськи походить від моркви. В салаті міститься багато вітаміну А, який впливає на стан шкіри, волосся, нігті, роботу головного мозку, зберігає зір. Через високу кількість клітковини в салаті підтримується травлення, покращується очищення організму. Мікро- і макроелементи зміцнюють стінки судин, підтримують роботу серцевої системи. Морква по-корейськи зміцнює імунітет, покращує апетит, впливає на метаболізм. Сам салат має високу калорійність, тому зловживати ним не варто.

Етапи приготування закуски:

1. Візьміть багет наріжте його кусками товщиною 2 сантиметри. З кожного нарізаного шматочка вийміть акуратно м’якуш, щоб в середині вийшла дірка.

канапе рецепт

2. Зараз готуємо начинку для канапе. Візьміть ваш улюблений фарш, додайте до нього 1 яйце, посоліть і поперчіть до смаку, ретельно перемішайте.

канапе поживне

3. А зараз візьміть багет і за допомогою ложки начиніть його готовим фаршем. Фарш добре наповнюйте, щоб він тримався форми.

канапе ситне

4. Тепер візьміть яйце, вбийте його в окрему тарілку, додайте до нього молоко, сіль і перець до смаку, перемішайте до однорідної маси.

канапе легке

5. Розігрійте сковороду, налийте у неї достатню кількість соняшникової олії. Багет із фаршем занурте в приготовану масу із яйця і молока, і ставимо смажитись на сковороду до готовності з обох сторін при слабкому вогні, щоб просмажився фарш.

6. А зараз візьміть тарілку, розкладіть на ній канапе, а зверху на них викладіть акуратно приготовану заздалегідь моркву по-корейськи.

канапе ситне

Все незвичайні, апетитні, смачні та ситні канапе готові. Смакуйте на здоров’я!

канапе готове

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert