Салат «Сьоме чуття»

Витратьте лише кілька хвилин часу, аби приготувати фантастичний салат «Сьоме почуття». Бо ж його смак – те, що потрібно для вдалого дня. Якщо ви переймаєтеся через зайві калорії, або ж намагаєтеся дотримуватися здорового харчування, ця страва для Вас. Легка у приготуванні, доступна по коштах та дуже смачна. Що ж, почнемо!

Для приготування салату «Сьоме чуття» Вам знадобиться:

  • консервовані оливки – 50 грамів;
  • пекінська капуста – 350 грамів;
  • олія соняшникова – 2 столові ложки;
  • помідори чері – 5 шт.;
  • перець болгарський – половина;
  • кріп – пучок.

Час приготування – 20 хвилин.

Кількість порцій – 1.

Приготування салату розпочнемо із червоних кольорів. А саме – помідорів. Візьмемо п’ять томатів чері. Відмінні за своїми смаковими якостями, вони ще дуже корисні. Приємні на смак та необхідні травленню. Гострий ніж допоможе нарізати помідори на дві рівненькі половинки. Якщо Ви впоралися із цим завданням, переходьте до наступного кроку.

Червоний болгарський перець – ще одна яскрава овочева насолода. Його смак не можна не любити, а особливо у салаті. Для цього візьміть перчину середнього розміру і поріжте її навпіл. У нас мають вийти напівкружечки. Чудово!

А тепер перейдемо до зелених відтінків. Соковита пекінська капуста містить те, що потрібно, аби стати відмінною основою салату. Зокрема, це насичений смак і нічого зайвого. Кількість листя обирайте на свій смак. Це має бути не менше третини качана. Втім, капусти багато не буває.

Консервовані зелені оливки підбирайте уважно, звертайте увагу на терміни придатності. Для порції згодиться із десять оливок. Поріжте їх рівномірно навпіл. Звісно, попередньо витягніть кісточку.

А тепер візьмемо пучечок кропику та промиємо під проточною водою. Його фантастичний смак та користь не варто недооцінювати. Розмір шматочків обирайте собі до вподоби.

Коли всі інгредієнти є, варто розпочати приготування самого салату. Аби створити настрій, оберіть красиву тарілку. Викладіть на неї салатне листя. Далі покладіть помідори, перець, оливки та кріп. Завершать все дві столові ложки соняшникової олії. Смачного!

Більше цікавих рецептів:

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert