Тарталетки „Пальчики оближеш“

Ммммм… Смачні страви на святковому столі так і манять своїм апетитним виглядом та немовірно вишуканим запахом… Слюньки течуть і таке враження що якщо б спробував, то пальчики облизував потім ще довго. Однією з таких апетитних досконалих страв від яких всі втрачають голову є оригінальні поживні тарталетки, що так і називаються „Пальчики оближеш“. Ми гарантуємо, що ви будете вражені не лише від довершеного божественного смаку, але й від швидкості та легкості приготування й доступності інгредієнтів. Тому якщо бажаєте приготувати та скуштувати ці кайфові тарталетки, залишайтеся з нами на сайті та скоріше читайте простий рецепт. 

тарталетки рецепт

Отож, сьогодні на кухні вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
• 8-10 штук маленьких тарталеток
• одна велика помідора
• трішки пір’я молодої зеленої цибульки
• два шампіньйони середнього розміру
• дві столові ложки оливкової олії
• одна столова ложка соусу барбекю
• одна столова ложка білого кунжуту
З цієї кількості інгредієнтів у вас в кінцевому результаті вийдуть 8 смачних тарталеток, на приготування яких ви потратите всього 15 хвилин вашого вільного часу. 

тарталетки інгредієнти

Ось детально розписаний рецепт
Розпочнемо сьогодні з найлегшого з тарталеток. Так як вони продаються вже зразу в готовому вигляді, нам слід просто відкрити упаковку та вийняти з неї необхідну нам кількість тарталеток на окрему тарілку. 

ситні тарталетки

Далі переходимо до поживних грибів – шампіньйонів. Спочатку нам треба  ретельно їх вимити від бруду під проточною водою та нарізати на тоненькі шматочки. Потім підсмажуємо ці шматочки до готовності на сковорідці змащеній оливковою олією на середньому вогні. Це займе у вас близько 12 хвилин, після цього просто перемішуємо готові шампіньйони на окрему тарілку. 

поживні тарталетки

Наступною буде яскрава соковита помідора. Її також треба добряче промити під проточною водою, витерти від залишків вологи паперовим рушником, посилити від зеленого хвостика та нарізати на невеличкі дольки. 

соковиті тарталетки

Зараз беремося до поживної зеленої цибульки. Вона збагатить наші ніжні тарталетки корисними вітамінами А, С, Е, К, РР та групи В, калієм, магнієм, холіном, кальцієм та фітонцидами. А ще ця цибуля надасть пікантного смаку та приємного свіжого аромату страві. Спершу споліскуємо її під водою, а потім дрібно нарізаємо. 

корисні тарталетки

Останнім інгредієнтом буде вишуканий соус барбекю. Саме він зробить тарталетки довершеними та гармонійно поєднає між собою всі компоненти. 

пікантні тарталетки

А тепер, коли всі необхідні інгредієнти підготовлені, можемо сміло переходити до формування тарталеток. Для цього візьміть тарталетки та злегка змастіть їх соусом. Далі викладіть в них шматочки смажених шампіньйонів, свіжої помідори та подрібненої цибульки й посипте все це корисним кунжутом. Ну ось і все! Наші делікатні, поживні, вишукані та неймовірно апетитні тарталетки під назвою „Пальчики оближеш“ готові! Смакуйте їх та насолоджуйтесь ними на здоров’я! Смачного!

вишукані тарталетки

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert