Закуска „До пива“

Коли збирається справжня чоловіча компанія – це означає, що на столі буде море пива та багато пікантної закуски! Тільки тоді гарний настрій та чудовий апетит гарантований всій компанії! Нашим варіантом такого перекусу буде закуска з відповідною назвою – «До пива». Вона ідеально підійде під ніжний шум ароматного пива та тільки ще більше розкриє його смак! Закуска складається із шпротів,  житнього хліба, чорних оливок, свіжого огірочка, яскравої помідори, пікантної синьої цибулі, пахучої петрушки, курячого яйця, французької гірчиці та кисленького лимону.

закуска рецепт

Ось точна кількість інгредієнтів:
 ⁃ хліб чорний житній ( 3 шматки) 
 ⁃ консервовані шпроти ( 100 грамів) 
 ⁃ чорні консервовані оливки ( близько 70-ти грамів) 
 ⁃ помідора середнього розміру 
 ⁃ огірок середнього розміру 
 ⁃ синя цибуля середнього розміру 
 ⁃ яйце куряче середнього розміру 
 ⁃ петрушка ( маленький пучок)
 ⁃ лимон
 ⁃ гірчиця в зернах ( 2 столові ложки) 

закуска приготування

А зараз, уважно слідкуйте за детальним рецептом!
Крок 1.
Розпочніть приготування з яйця, адже тільки воно в даному рецепті підлягає термічній обробці. Для цього помістіть його в каструлю, залийте водою та доведіть до кипіння. Після цього добавте дрібку солі та зменшіть вогонь. Варіть куряче яйце 8-10 хвилин. Потім злийте кип’яток та добавте крижаної води, щоб охолодити яйце. Очистіть його та наріжте на кільця.

апетитна закуска

Крок 2.
Обережно відкрийте банку зі шпротами та дістаньте необхідну кількість риби. При цьому, злегка струшуйте рибою, щоб позбутись зайвої олії.

закуска інгредієнти

Крок 3.
Акуратно відкрийте банку консервованих оливок та злийте рідину. Вийміть потрібну кількість плодів.

ситна закуска

Крок 4.
Огірок промийте під струменем води, потім відріжте хвостик та обсушіть паперовим рушником. Далі наріжте його тонкими слайсами, або скористайтесь спеціальною теркою.

яскрава закуска

Крок 5.
Візьміть помідору та також дуже добре промийте її у воді. Далі відірвіть дрібні листочки зверху та протріть паперовим рушником. Наріжте плід на тонкі дольки.

смачна закуска

Крок 6.
Наступною буде синя цибуля. Очистіть її від лушпиння, сполосніть у воді, а потім поріжте на тонкі кільця.

пікантна закуска

Крок 7.
Житній хліб помістіть на дошку для нарізання та розріжте навпіл. 

апетитна закуска

Крок 8.
Далі візьміть лимон і сполосніть його під водою. Помістіть плід на дошку та постарайтесь нарізати тонкими скибками.

поживна закуска

Крок 9.
Коли всі інгредієнти подрібнені – модна сміло приступати до основного етапу- формування канапе! Для цього розставте на спеціальній дерев’яній дошці шматки хліба, змастіть кожен гірчицею. Далі поставте порізане яйце, а збоку нього помідору та синю цибулю.Зверху поставте рибку. Після цього візьміть оливку та простроміть її шпажкою, далі красиво скрутіть слайс огірка та помістіть його поверх шпротів, закріпіть огірок шпажкою з оливкою. Добавте на кожну канапе маленький листочок петрушки. Додатково поставте нарізаний лимон. Ось і все, справді дуже ситна, поживна та смачна закуска готова смакувати під пиво! Смачного! 

оригінальна закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert