Закуска „Томати з начинкою“

Томати – досить недооцінений овоч в кулінарії, особлво в наших краях. Зазвичай, більшість господинь використовує ці яскраві плоди в якості інгредієнта в салаті, або ж для звичайних бутербродів. Проте, ми хочемо показати вам, що навіть такі звичні для всіх продукти можуть мати оригінальний смак та ще й до того вигляд! Закуска „Томати з начинкою“ – це справді щось новеньке на столі у будні дні. Вони точно розбавлять ваше щоденне меню і підійдуть навіть для святкового застілля! Закуска складається з яскравих томатів, насиченої консервованої кукурудзи, ароматного твердого сиру, пахучого кропу, пікантного часника, а також ніжного майонезу. Як з’єднати ці всі продукти в єдине, спитаєте ви? Залишайтесь з нами і обов’язково дізнаєтесь цей секретик!

закуска рецепт

Для пригоутвання вам потрібна така кількість продуктів:

– помідори більшого розміру ( 3 штуки)

– свіжий кріп ( невеликий пучок)

– кукурудза консервована  ( близько 70 грамів)

– твердий сир ( приблизно 100 грамів)

– зубчик часника

– майонез ( столова ложка)

закуска приготування
  • Час приготування – 15 хвилин
  • Кількість порцій – 3 помідори

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Спочатку приступіть до томатів. Ми радимо обирати тільки пружні та більш твердуваті плоди, які матимуть стійку шкірку, адже саме це важливо для вдалого фарширування. Промийте помідори у воді, потім відірвіть маленькі листочки та просушіть паперовим  рушником. Тепер якомога акуратніше відріжте верхню частину помідори.

апетитна закуска

Всю м’якоть вишкрябіть чайною ложкою та поріжте її на дрібні кубики.

смачна закуска

Крок 3.

Твердий сир вийміть з упаковки та потріть на терці середнього розміру. Сир повинне бути високої якості, адже це на пряму впливає на аромат закуски та її присмак. Смачний сир повинен бути приємного кольору, не мати засохших ділянок та плісняви. Його запах не має бути надто різким, а присмак повинен віддавати ноткою молочності!

оригінальна закуска

Крок 4.

Обережно відкрийте банку консервованої кукурудзи, злийте рідину та вийміть потрібну кількість. 

закуска інгредієнти

Крок 5. 

Зубчик часника очистіть від лушпиння та сполосніть у воді. Тепер подрібніть його на дуже маленькі волокна.

поживна закуска

Крок 6.

Промийте кріп у воді та подрібніть його.

ситна закуска

Крок 7.

На даному етапі варто перевірити, чи не забули ви часом щось із кроків. Якщо все в порядку – приступайте до формування закуски.

соковита закуска

Спочатку змішайте у посудині кубики м’якоті, кукурудзу, подрібнений кріп, натертий сир та часник. Добавте до них майонез, а також спецій за бажанням. Ретельно перемішайте все.Тепер візьміть помідори та наповніть їх масою, яка у вас вийшла.

проста закуска

Додатково можна прикрасити все зеленню. Насправді все дуже просто, декілька хвилин і дуже соковита, оригінальна, поживна та апетитна закуска готова. Смакуйте на здоров’я!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert