Канапе „Ніжне переплетіння“

Якщо ви не фанат різноманітної гострої та пікантної їжі – наші сьогоднішні канапе справжнє спасіння для вас! Перекус має назву „Ніжне переплетіння“ та складається тільки із корисних та поживних інгредієнтів, які практично тануть в роті та дарують легкість у шлунку! Канапе поєднує в собі такі інгредієнти: перепелині курячі яйця, корисний та поживний лосось, житні хліб, ароматний кріп та танучий у роті сир фета! Тільки піднесіть цю чудову закуску до рота і відчуєте неймовірний аромат та ніжний присмак!

канапе рецепт

Для приготування цих апетитних та поживних канапе вам знадобляться такі інгредієнти:

– перепелині яйця ( 4 штуки)

– риба червона / лосось ( близько 100 грамів)

– хліб житній ( 4 шматки)

– сир фета ( приблизно 70 грамів)

– кріп ( невеликий пучок)

– сметана ( 1 столова ложка)

канапе приготування
  • Час приготування – 10 хвилин
  • Кількість порцій – 4 канапе

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Спочатку візьміть невелику каструлю, помістіть туди перепелині яйця та залийте їх кип’ятком. Не переживайте за те. що яйця можуть тріснути, адже вони витримують такі різкі перепади, а тому, їхня шкаралупа буде цілою! Варіть яйця близько 4 хвилин. Під час варіння можете добавити солі, щоб шкаралупа рівномірно відходила від яйця. Далі просто очистіть перепелині яйця. Перепелині яйця містять безліч мікроелементів і вітамінів, і все це – при повній відсутності в них холестерину! Вони містять значно більше вітамінів та поживних речовин, аніж звичайні курячі яйця!

поживне канапе

Крок 2.

Візьміть лосось та помістіть його на дошку для нарізання. Поріжте рибу 4 рівні шматки. Обирайте саме слабосолений варіант лосося, адже він ідеально підходить для канапе. Лосось – це мега корисна риба. Він містить білок, який дуже легко засвоюється організмом, також має поліненасичені жирні кислоти, омега 3 і омега 6 і багатий на вітаміни А, В, Е і D.

ніжне канапе

Крок 3.

Тепер, візьміть пучок кропу та сполосніть його у воді. Після цього подрібніть його.Сир фета подрібніть виделкою на дрібні частинки. Добавте у посудину із сиром столову ложку сметани та ретельно перемішайте все.

апетитне канапе

Потім посипте кропом та ще раз змішайте до однорідної консистенції.

оригінальне канапе

Крок 4.

А зараз, перевірте, чи готові всі інгредієнти та сміло приступайте до формування канапе. Помістіть на кожен шматок хліба скибки лосося. Після цього викладіть зверху суміш із сиру, сметани та кропу і в кінці поставте ціле перепелине яйце. Додатково прикрасьте кропом.  Дуже ситні, ніжні та оригінальні канапе готові! Смачного!

ситне канапе

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert