„Тарталетка по-корейськи“

Рано чи пізно настає момент, коли в затятої господині закінчується вся фантазія і вона починає використовувати маленькі підказки у вигляді рецептів з інтернету. Саме ми відносимось до таких помічників, які виручать у важку хвилину та розбавлять ваш святковий стіл! Сьогоднішнім гостем на святі буде закуска під назвою „Тарталетки по-корейськи“. Супер смачні та оригінальні, вони складаються з невагомих слайсів з огірочка, моркви по-корейськи, хрумких сухариків, ситного тунця, насіння кунжуту та спецій. Не відмовляйте собі у такій смакоті та обов’язково спробуйте приготувати такі тарталетки до приходу гостей!

закуска рецепт

Для приготування цих апетитних тарталеток вам знадобляться такі інгредієнти:

– консервований тунець у власному соці ( 1 банка)

– огірок середнього розміру 

– морква по-корейськи

– насіння кунжуту ( приблизно 20 грамів)

– сухарики зі спеціями ( 3 штуки)

– тарталетки ( 3 штуки)

– сіль та перець за смаком

закуска інгредієнти

Час приготування – 15 хвилин

Кількість порцій – 3 тарталетки

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Давайте розпочнімо саме з моркви, адже її потрібно підготувати заздалегідь. Для початку потрібно ретельно промити овоч під водою, а потім очистити верхній шар. Після цього, натріть моркву на спеціальній терці у глибоку посудину. Далі у миску до тертої морквини добавте цукор, сіль і столовий оцет. Перемішайте все та залиште маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі. За цей час морква пустить багато власного соку. Після цього, добавте у посудину з морквою мелений коріандр, гострий червоний перець і часник, пропущений через часникодавку. Дуже добре перемішайте все, щоб морква увібрала в себе всі спеції. Готова морква повинна настоятися мінімум 3 години в холодильнику, а на наступний день вона стане ще смачніше.Опісля, візьміть приблизно 70 грамів готової моркви та помістіть її на тарілку. 

оригінальна тарталетки

Крок 2.

Огірок промийте у воді потім відріжте хвостик та потріть на спеціальній терці, щоб отримати рівні, тонкі слайси.

ситні тарталетки

Крок 3.

Сухарики ви можете використовувати у купованому вигляді, а можете зробити більш корисні, домашні. Для цього просто наріжте хліб, посипте його спеціями та помістіть у духовку на 10 хвилин.

апетитні тарталетки

Крок 4.

Обережно відкрийте банку консервованого тунця, дістаньте рибу та помістіть на тарілку. Злегка розімніть м’ясо тунця, щоб отримати більш ніжні шматочки.

тарталетки приготування

Крок 5.

Підготуйте 20 грамів насіння кунжуту, виклавши його у посудину.

смачні тарталетки

Крок 6.

Переконайтесь, що всі інгредієнти на місці та ви нічого не забули.

поживні тарталетки

Крок 7.

Ну от і все, декілька фінальних дій і ваші поживні тарталетки готові! Візьміть тарталетки та розмістіть їх на великій тарілці. Наповніть їх морквою по-корейськи, потім добавте тунця, а зверху посипте все кунжутом. на завершення поставте збоку сухарик та закручений слайс огірка. Не забудьте добавити спецій. От і все, можете насолоджуватись цією ситною та яскравою закускою. Смачного!

яскраві тарталетки

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert