Закуска „Пікантні баклажани“

Готуючи нові страви, завжди хочеться представити їх по особливому. Нехай це буде простий набір продуктів, зате його презентація може нагадувати ресторанну страву, виконану самим шеф-кухарем. Пропонуємо вам просту, легку, оригінальну, пікантну закуску, яку оцінять за її вигляд і вишуканий смак.

закуска ароматна

Для закуски вам будуть потрібні такі складники:

Баклажан – 1 штука

Перець солодкий – 1 штука

Квашені огірки – 2 штуки

Сир кисломолочний – 200 грамів

Часник – 3-4 зубки

Зелень кропу – 1 пучок

Майонез – 2 столові ложки.

закуска інгредієнти

Корисні властивості інгредієнтів. Баклажани відомі своїми цілющими властивостями, вони допомагають виводити з організму надлишки холестерину, позбутися депресії, підвищують гемоглобін, зміцнюють імунітет, допомагають боротися з нікотиновою залежністю, корисно впливають на лікування подагри, його рекомендують вживати для боротьби з надмірною масою тіла. Перець солодкий або болгарський займає одне з перших місць серед популярних для літа овочів. Це низькокалорійний продукт, який застосовується в багатьох дієтах, корисний для нашого організму. Він багатий корисними речовинами та мінералами. Вживаючи його можна: покращити стан волосся та нігтів, зміцнити імунітет, боротися з анемією, покращити сон, зміцнити кровоносні судини, покращити діяльність печінки, позбутися від холестерину, запобігти виникненню інсульту, зміцнити кровоносні судини. Сир кисломолочний є чудовим джерелом білків, вітамінів групи В та мінеральних речовин. Вживання сиру допомагає покращити сон, для спортсменів корисний тим, що допомагає наростити м’язову масу, при помочі білка і кальцію можна швидше скинути надлишок жиру.

Етапи приготування закуски:

1. Баклажани промийте під протічною водою. Наріжте тонкими кружечками, підсмажте з обох сторін на грилі.

закуска поживна

2. Почистьте часник від лушпини, пропустіть його через прес.

3. Кріп промийте під протічною, добре струсіть від води. Наріжте його.

4. Візьміть сир, посоліть його, додайте часник, кріп, майонез. Все ретельно перемішайте.

закуска пікантна

5. Квашені огірки натріть на дрібній терці від моркви.

закуска корисна

6. Перець солодкий помийте під струменем води. Почистьте його від хвостика і насіння. Наріжте дрібними шматочками.

закуска вишукана

7. А тепер візьміть шматочки баклажанів, складіть у двоє, а в середину викладіть начинку із сиру, зверху з однієї сторони покладіть подрібнений перець, з іншої – натертий квашений огірок. Візьміть гарну тарілку і викладіть готові баклажани на неї. Закуска готова. Смакуйте на здоров’я!

закуска готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert