Канапе „Легко і просто“

Канапе зі шпротами здається це вже класичний варіант закусок, які всі куштували й самі готували. А ось і ні. Рецепт який ми приготували для вас не зовсім класичний, він дійсно готується легко і просто, по-особливому, та й набір інгредієнтів відрізняється. Для канапок ми взяли шпроти, соковиті помідорки Чері, ароматний кріп, ніжний плавлений сирок, пікантний часничок. Ці канапе відрізняються своїм особливим смаком, хрусткістю батона, і ароматною намазкою.

канапе смачні

Для канапе вам будуть потрібні такі складники:

Батон – 3-4 кусочки

Шпроти – 1 банка

Плавлений сирок – 1 штука

Кріп – 1 пучок

Часник – 1 зубок

Помідори Чері – 3-4 штуки.

канапе складники

Корисні властивості продуктів. Шпроти – це консерви із риби, з яких готують багато видів страв. Цей продукт швидко засвоюється організмом, білки розщеплюються, лишаються тільки амінокислоти, а вони впливають на роботу серця, корисні для мозку, позбуваються запалення суглобів, позитивно впливають на кістки та зуби. Часник корисний продукт для організму, підтримує здоров’я зубів, він допомагає при високому тиску, протидіє процесу старіння, бореться з бактеріями, вірусами і грибками, допомагає імунній системі ставати міцнішою. Користь кропу для здоров’я людини полягає в наступному: допомічний при хворобах дихальної системи, понижує тиск, усуває мігрень, нормалізує травлення, має чудову дію на кишківник, виводить шлаки з організму, попереджує хвороби очей, підвищує апетит, має сечогінну дію, допомагає позбутись набряків.

Етапи приготування канапе:

1. Шпроти вийміть із банки, щоб стекла рідина. При виборі продукту, читайте терміни придатності, дивіться чи не здута банка, та чи не пошкоджена вона.

канапе прості

2. Візьміть половинку батон, наріжте його гострим ножиком, розігрійте сковороду, налите кілька крапель олії, обсмажте кусочки батоні із двох сторін до рум’яної скоринки.

канапе хрусткі

3. Помідори Чері промийте під струменем води, розріжте на дві половинки.

канапе поживні

4. Готуємо намазку. Кріп промийте під протічною водою, наріжте його дрібно. Часник почистьте від лушпини, пропустіть через прес.

канапе начинка

Плавлений сир натираємо на дрібній терці, додаємо до сиру подрібнений кріп та часник, ретельно перемішуємо. Намазка готова.

канапе пікантні

5. А тепер беремо підсмажені шматки батона, намащуємо їх готовою намазкою.

канапе ситні

6. Зараз розкладіть шпроти, половинки помідорів, гілочку кропу на готові шматки батону. Смачні, хрусткі, апетитні, ситні канапе готові. Смачного!

канапе готові

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert