Канапе „Пурпурові вітрила“

Приготувати канапе – це одна справа, а ось щоб вона виглядала оригінально, апетитно треба трішки постаратися, додати своєї фантазії, вкласти, так би мовити, всю свою душу в страву. Тут ми допоможемо вам зі своїм рецептом. Канапе виходять дуже смачні, вишукані, ароматні і хрусткі на смак. Вони складаються із хрусткого багета, копченої ковбаси, помідори з часничком, ароматної маслини, зелені кропу.

канапе оригінальні

Для канапе потрібні такі складники:

Багет – одна половина

Копчена ковбаса – 200 грамів

Помідор – 1 штука

Маслини – 150 грамів

Часник – 1 зубок

Кріп – 1 пучок.

закуска продукти

Корисні властивості інгредієнтів. Маслини багаті на вітаміни й корисні речовини. Смакуючи цим чудовим продуктом ми: знижуємо ризик виникнення онко хвороб, приведемо в норму роботу жовчного міхура, позбудемось поганого холестерину, заспокоїмо нервову систему, очистимо організм, покращимо роботу кишківника, уникнемо серцево-судинних захворювань. Кріп багатий на мінеральні речовини, має приємний ароматний смак. Кріп приносить користь на обмін речовин, має позитивний вплив на травну систему, підвищує імунну систему, бореться із безсонням, він є добрим антиоксидантом, помічник в контролі над цукром в крові, захищає серцеву систему, покращує кістки, запобігає розвитку анемії, має знеболюючу дію, є добрим відхаркуючим засобом, зупиняє газоутворення і метеоризм.

Етапи приготування закуски:

1. Щоб канапе вийшли хрусткими їх потрібно підсмажити на грилі. Візьміть багет, наріжте його під кутом гострим ножиком, та обсмажте з обох сторін до золотистої скоринки.

канапе хрусткі

2. Кріп помийте під струменем води, відкладіть в сторону, щоб стекла вода.

канапе рецепт

3. Помідор промийте під протічною водою, наріжте гострим ножиком на дрібні кубики.

4. Часник почистьте від лушпини, пропустіть через прес. Додайте часник до подрібнених помідорів, ретельно перемішайте.

канапе пікантні

5. Копчену ковбасу нарізаємо під кутом за допомогою гострого ножа. При виборі продукту, перечитайте термін придатності, перевірте чи не пошкоджена плівка, вона не має липнути, має бути приємна на запах.

канапе смачні

6.  Маслини вийміть із тари, щоб стекла рідина. При виборі продукту перегляньте термін придатності, якщо маслини в жерстяній банці, вона не повинна мати ніяких пошкоджень.

7. А зараз складаємо наші кораблики. Візьміть обсмажені кусочки багету, викладіть на них подрібнені помідор з часником, шматочки ковбаси гарно складіть у вигляді гармошки, на шпажку настроміть маслину, потім складену ковбасу і цим зафіксуйте канапе, прикрасьте гілочкою кропу. Канапе готові. Смакуйте на здоров’я!

канапе готові

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert