Канапе „Час перекусу“

Окрім основних прийомів їжі, слід також пам’ятати про маленькі перекуси протягом дня. Саме вони дозволять утримати ситність інших основних страв більш довго, а також допомагають отримати додаткову користь та вітаміни для нашого організму. Навіть дієтологи рекомендують харчуватись частіше протягом дня, проте малими порціями та, звісно ж, здоровою їжею. Саме невеликі перекуси, між головними прийомами їжі, ідеально підходять для цього. Наші сьогоднішні канапе під назвою „Час перекусу“ складаються тільки з корисних та поживних інгредієнтів, які підтримуватимуть вас енергією протягом дня. Канапе містять в собі шматки червоної рибки, плавлений сирок, вітамінне авокадо та ароматний кріп. Смачний, швидкий. а найголовніше здоровий перекус вам гарантований!

канапе рецепт

Для канапе вам потрібна така кількість інгредієнтів:

– хліб чорний на заквасці ( 6 шматків)

– філе червоної риби на вибір: лосось, горбуша або ж сьомга ( 80 грамів)

– плавлений сирок ( близько 90 грамів)

– пучок кропу ( маленький)

– авокадо середнього розміру ( половина)

Час приготування – до 10-ти хвилин

канпе приготування

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Відкрийте упаковку із сиром та вийміть його. Після цього пропустіть його через м’ясорубку, щоб утворились а-ля „спагетті“, але в сирному варіанті. Сир краще обирати вищої якості, адже його ніжний присмак буде впливати на загальне враження про канапе.

смачне канапе

Крок 2.

Тепер приступіть до авокадо. Сполосніть його, а потім надріжте довкола. Після цього покрутіть авокадо у протилежні сторони та з легкістю розділіть його на 2 рівні частини. Потім візьміть одну з них та очистьте від шкірки і наріжте на тонкі скибки.

яскраве канапе

Крок 3.

Наступною буде червона риба. Помістіть її на дошку для нарізання та поріжте філе  на невеликі, подовгасті шматки.

канапе інгредієнти

Крок 4.

Хліб для цієї закуски краще обирати саме чорний, адже в поєднанні з червоною рибою та авокадо, саме він найкраще комбінується та утворює дуже насичений та пікантний присмак! Поріжте шматки хліба на трикутники.

поживне канапе

Крок 5.

Ну а тепер – найголовніший крок! Для цього, розкладіть шматки хліба на тарілку, змастіть їх плавленим сиром, зверху поставте шматки червоної рибки, збоку додайте скибки авокадо. Також не забудьте сполоснути кріп під водою та додати декілька гілочок зверху. От і все, неймовірно смачне, поживне, яскраве та оригінальне канапе готове. Смакуйте на здоров’я!

оригінальне канапе

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert