Закуска “ Помідорні кільця з начинкою“

Хочете спробувати приготувати помідори по-новому, тоді приготуйте помідорні кільця з начинкою по нашому рецепту. Це оригінальна закуска, вона швидко готуєтьсяситна, смачна страва. Вона складається із соковитих помідорів, твердого сиру, зеленого кропу, яйця. Ця закуска добре підійде для сніданку, легкого перекусу чи відпочинку на природі.

закуска незвична

Для закуски вам знадобляться такі інгредієнти:

Помідор великий – 2 штуки

Яйце куряче – 1 штука

Сир твердий – 150 грамів

Кріп – 1 пучок

Соняшникова олія – 2 столові ложки.

закуска продукти

Корисні властивості продуктів. Помідор містить в собі велику кількість вітамінів і корисних речовин. Їх існує велика кількість сортів, в якому є своя кількість користі. А корисні томати ось в чому, вони: захищають м’язи від пошкоджень, є чудовою профілактикою онкологічних захворювань, добре впливають на зір, зберігаючи його, відновлюють печінку і головний мозок від отруєння алкоголем, покращують стан шкіри, зміцнюють імунну систему, приводять до норми роботу легень, понижують рівень холестерину. Кріп – це зелень з ароматом прянощів і великою кількістю мінеральних речовин. Завдячуючи великій кількості вітамінів і мінералів, кріп чудово впливає на роботу травної системи, посилює апетит, приводить в норму процес обміну речовин. Його корисно вживати тим, хто має проблеми з ожирінням, хворобами нирок, порушенні роботи печінки та жовчного міхура, в тих, у кого низький тиск, радимо, будьте обережні при вживанні кропу. Сир твердий – корисний своїми мінералами і речовинами. Він позитивно впливає на здоров’я печінки, захищає її від раку. Сир має добрий вплив на імунітет, допомагає зміцнювати зуби, він сприяє підвищенню рівня гемоглобіну, підвищує артеріальний тиск, приводить в норму обмін речовин, корисний тим, хто дбає про свою фігуру, його застосовують у багатьох дієтах.

Етапи приготування закуски:

1. Візьміть свій улюблений сорт сиру та натріть його на дрібній терці. При виборі продукту перегляньте термін придатності, та чи не пошкоджена упаковка.

закуска рецепт

2. Помідори помийте під протічною водою, за допомогою гострого ножа наріжте їх кружечками. З готових кружечків акуратно виберіть серединку, подрібніть її.

закуска ситна

3. Кріп промийте під струменем води, струсіть зайву воду, наріжте його дрібно.

закуска смачна

4. Яйце вбийте в окрему тарілку, змішайте білок із жовтком.

закуска апетитна

5. Візьміть глибоку посудину, викладіть у неї подрібнену серединку помідор, нарізаний кріп, натертий сир, додайте змішане яйце, посоліть і поперчіть до смаку. Все ретельно перемішайте.

закуска поживна

А тепер розігрійте сковороду, налийте невелику кількість олії, розкладіть на сковороді кружечки із помідор, а у їх середину за допомогою ложки розкладіть приготовану суміш. Підсмажте помідорні кружечки до готовності, викладіть на тарілку. Закуска готова. Смачного!

закуска готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert